MODA ALA















    Firmamız 2011 yılında, kurulmuş olup faaliyetini İstanbul Avrupa Yakasında devam ettirmektedir .Kurucusu Fatih Kaya, ticaret hayatına çok erken yaşta başlamıştır. Sektördeki başarısını, yeniliğe açık olmasına borçludur.


Sizlere en iyi hizmeti verebilmek için tüm gayret ve imkânlarımızı sonuna kadar kullanmaktayız. Şirketimiz değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçları doğrultusunda kendisini ve ürün çeşitlerini sürekli yenilemektedir.

Biz diğer firmalardan farklı olduğumuzu iddia ediyoruz çünkü;
Her şeyden önce işimizi gerçekten severek yapıyoruz. Belki de başarımızın tek ve yegane sebebi de budur. İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz. Bahane değil ‘çözüm’ üretiyoruz.

"Disiplinli ve programlı çalışıyoruz."

Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Üzerinde çalıştığımız şeyler için iş akışını düzenliyor ve ekibimize dahil olan tüm çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz.

      Ürün çeşitliği ve çalışkanlığı sayesinde moda ala bir marka olmuştur. Şirinevler'de açtığı ikinci şube, müşteri sayısının çoğalmasını ve en iyi ürünü en uygun fiyata satmasında en büyük sebep olmuştur. Fatih şubesi ve Merter toptan şubesiyle beraber dünya çapında ürün satışını başlatmıştır. Kocasinan'da bulunan e-ticaret satış yeriyle beraber Türkiye'nin her yerine kargo gönderimi yapmaktadır.

Ürünlerinin imalatını yapmasından dolayı tesettür giyimde sözü geçen bir marka olmuştur. Firmanın marka bilinirliği instagram ve facebook 'ta 1.000.000 'dan fazla takipçiye ulaşmıştır. Artık daha büyük hedefler için, alt yapısını oluşturmuş ve deneyimli çalışanlarla hiç durmadan çalışmaya devam ediyor.


Biz MODA ALA ailesi olarak her zaman en iyi şekilde en güzel günlerinizin ortağı olmaya hazırız.

Müşterilerimizin sevgisi, güveni ve yakın ilgisiyle büyümeye devam ediyoruz..


www.modaala.com


0850 550 60 60





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar