MODA ALA

Abiye Modelleri

    Abiye dediğimizde ilk akla gelen tesettür abiye modelleri oluyor. Günümüz modasında birbirinden renkli ve çeşitli abiye elbise modelleri bulmak artık mümkün. Her zevke hitap eden tesettür abiye elbiseleri sizler için üretiyor sade ve şık gözükmek isteyen bayanlar için en pastel tonları gecenin göz alıcısı olup tüm dikkatler üzerinde olsun isteyen bayanlar için taş işlemeli motif detaylı ve parıltılı modelleri dantel olmazsa olmaz diyen bayanlar için ise dantel işlemeli abiye elbiseleri sizlerin zevkine sunuyor ve muhafazakar bir şekilde uzun kollu abiye modelleri ile vücut hatlarınızı gizleyerek günün en güzel bayanı olup şık bir görünüme kavuşmanızı sağlıyoruz.


              

    Tesettür abiye genç tesettürlü bayanlarımızın çok tercih ettikleri arasında yer alıyor. Moda Ala olarak özellikle mezuniyet abiyeleri genç tesettürlü bayanların yaşlarına ve tarzlarına uygun şekilde tasarlayıp bir kere yaşayacakları en özel ve en anlamlı günlerine şık bir dokunuş yapıyoruz. Renk skalasında sınır tanımadığımız abiye elbiselerimizden biri olan Beyaz abiye ise nikahınızda dış çekiminizde ve birçok konseptinizde kullanmak üzere balık abiye ağ kesim abiye prenses model abiye ve kiloş abiye elbise seçenekleriyle zevkinize göre tercih etme hakkını sizlere sunuyoruz.

   












    Nikah törenlerinde tercih edebileceğiniz tesettür nikah elbisesi şık ve sade ya da dilerseniz taş ve dantel detaylarıyla daha hareketli hale getirebilirsiniz. Özel günlerde en çok tercih edilen kıyafetlerin başında elbise ve abiyeler gelmektedir. Özellikle muhafazakar yaşam tarzını benimsemiş olan kadınların sıklıkla tercih ettiği kapalı elbiseler ve tesettür modasına hakim olan kadınların tesettür elbise modelleri arayışı ile karşılaşmaktayız.

  

    

Muhafazakar ve tesettür giyimde genellikle kolları tam ya da yarı kapalı elbiselerin tercih edilmesi, sırt ve göğüs dekoltesine yer verilmemesiyle beraber şık dokunmuş motifler, simli tesettür elbiseler ve bunun gibi tesettür elbise modelleri sıklıkla tercih edilmektedir.

 

Genç tesettür elbise modasına baktığımızda ise; genelde kolları yarı kapalı tesettür elbise modelleri ve simli salaş elbise modelleri göz önünde olmakla birlikte vazgeçilmez olan beyaz tesettür elbise modelleri de revaçta olan diğer elbise modelleri arasında yer almaktadır. Tesettür genç elbise modelleri genellikle 18-40 yaş arası kadınlar tarafından tercih edilmekte ve elbise tesettürlü olarak bilinen modellere de ilgi gittikçe artmaktadır. Moda Ala olarak tesettür elbise genç modellerine kolları yarım elbise ve kapalı elbise modellerini sizler için derledik. Elbise kategorisine giderek burada size özel indirimli fiyatlar ile dilediğiniz elbiseye göz atabilirsiniz.

 



Günlük Giyim Modası

Pantolon




Günlük tesettür modasına baktığımızda tesettür pantolon ceket takım modelleri en fazla tercih edilenler arasında yer almakta. Doğru renk ve kontrast seçimi yapıldığında bir araya gelen tesettür pantolon kombin ve tesettür ceket kombin gündelik giyimde de şıklığınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır.


  

    Tesettür pantolon kombinleri göz önünde bulundurulduğunda bol pantolon tesettür özellikle muhafazakar ve tesettür giyimi benimsemiş kadınların vazgeçilmez parçası haline gelmiş bulunmaktadır. Siyah bol pantolon üzerine beyaz ya da mavi tonlarında arkasın veya önü uzun gömlekler, tunikler tercih edildiğinde ve bunlara uzun tesettür ceket eklendiğinde ve bu kombini şık bir çanta ile tamamladığınızda hem basic ölçüde bir kombin yaratmış, hem de sade bir görünümle günlük giyimde kaçınılması gereken abartıdan uzaklaşarak tarzınızı ortaya çıkarmış olacaksınız.


 

    Diğer revaçta olan tesettür pantolon kombinleri arasında bol paça tesettür pantolon ve bu pantolonu tamamlayacak olan pantolon tunik modelleri ile yeni tarzınızı oluşturarak İspanyol paça pantolon modelini de tarzınıza eklemiş olacaksınız. Tesettür pantolon kombinleri için önereceklerimiz bu kadar şimdi diğer kombinler için sizlere tavsiyelerde bulunmaya devam edelim.


Balo, Davet ve Düğünlerde Şıklık Yarışı

Tesettür abiyenin vazgeçilmez parçalarından


Abiye Tunik:

 

Tesettür abiye tunik modelleri abiye dediğimizde aklımıza gelen şık ve vazgeçilmez parçalardan biri. Gençler kadar orta yaş ve üzeri bayanlar tarafından tercih edilen abiye tunik modelleri renkleri ve model çeşitliliğiyle sizlere farklı seçim imkanları sunuyor.


Dar kesim tuniklerle şık gözükmeniz daha bol ve salaş kesim tuniklerle hem fazlalıklarınızı saklamanız ve iddialı bir görünüme sahip olmanız mümkün.


 

Her yıl yenilenen kreasyonumuzla sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Yenilenen www.modaala.com web sitemizden 2021 / 2022 yılının en trendlerini takip edebilir ve elbisenizi sipariş verebilirsiniz

 


Kadınların Vazgeçilmezi Elbiseler

Tesettür Elbise Modelleri ve Fiyatları

İster günlük giyimde, ister özel günlerde ya da bir davette doğru tercih edilmiş elbiseler sizin kurtarıcınız olacaktır. Elbise çeşitlerini saymakla bitmez açıkçası biz genel olarak tesettürlü elbise modelleri konusunu ele almış olacağız. Vücut hatlarını ortaya çıkarmayan, genellikle salaş bir yapıya sahip ve kesimi nispeten orijinal ölçülerde olan elbise modelleri tesettürlü kadınların gardıroplarını süslemektedir. Bir davet ya da özel günde genellikle simli tesettürlü elbiseler tercih edilirken gündelik hayatta tesettürlü günlük elbise modelleri tercih edilmektedir. Gündelik yaşam tarzında ve güneşli günlerde genelde açık tonlarda renkli, simli elbiseler tercih edilirken, siyahın zarafetini yansıtmak isteyen hanımlar ise genelde siyah tesettürlü elbise tercih etmektedir.

Tesettürlü günlük elbise seçenekleri arasında boydan elbise günlük olarak en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Boydan elbise modelleri ve fiyatları için sitemizde gezinebilir ve kendinize uygun olan elbise modellerine göz atabilirsiniz.



Her sezon yeni elbise modelleri sizler için özel olarak profesyonel tasarımcılar tarafından özenle tasarlanmaktadır. Modayı takip edebilmeniz ve şıklık yarışına sizler de katılabilmek için her sezon ve belirli aralıklarla düzenlenen ürünlerimize göz atabilirsiniz.



Havaların soğumasıyla beraber vitrinlerde yer alan tesettür son bahar kış elbiseleri 2021 sonbahar kışına bakılacak olursa genellikle haki renginin ve mat renklerin ön planda olduğu bir yıl olarak karşımıza çıkıyor. 









Tesettür elbise modelleri 2021 yılında ise sade renklerle beraber beyaz, ekru, pudra, taş renklerine ev sahipliği yapacak gibi gözüküyor. Birçok elbise genç tesettür modası için de vazgeçilmez konumda olmasından ötürü ve gençlerin genelde göz alıcı renkleri tercih etmesi bu senenin modasının da yine gençler tarafından belirleneceğine işaret ediyor.

Daha önce de bahsettiğimiz gibi elbise modelleri tesettür giyimin göz bebeği. Uzun kollu, tüllü, balon ya da yarasa kol detaylı, payet işlemeli gibi birçok seçeneği bulunan tesettürlü elbise modelleri uygun fiyat, kapıda ödeme kolaylığı ve aynı gün kargo seçenekleri ile indirimli tesettürlü elbise modelleri Moda Ala tarafından sizlere sunulmaktadır.



Payet işlemeli tesettürlü elbise modeli gözleri üzerinize çekmek istediğinizde tercih edeceğiniz elbise modelleri arasında ilk sıralarda yerini kapmış durumda, pileli, tüllü ya da belden bağlamalı tesettür elbise modelleri yine birincilik yarışına giren modeller arasında yer almakta. Son zamanlarda trende giren kalem tesettür elbise ise bu yarışı takip ediyor.

Tesettür elbise fiyatlarına bakıldığında 2021 senesi içerisinde sizlere yine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaya devam edeceğiz. Enflasyondaki artış ve kumaş fiyatlarındaki artışları fiyatları yansıtmamak için yüksek çaba harcamaktayız.

Online satış hayatına instagramda başladık ve tesettürlü elbise modelleri instagram üzerinden sürekli olarak yayınladık. Online ticaretimize hem e ticaret sitemizle hem de İnstagram hesabımızla devam ediyoruz.

*Uzun Gömlek* Tesettürün Vazgeçilmez Parçası

Gömlek Modası:

Tesettür gömlek tesettür giyimin her zaman önde gelen parçalarından biri olmuş ve modasını hiçbir zaman yitirmemiştir. Birçok modeli bulunmakla birlikte, salaş modeli, kol detaylı gömlekler, düğmeli gömlekler ya da düğmesiz tunikler bu sezonun da gözde parçalarından.

 


Tesettür gömlek modelleri arasında son zamanların en çok tercih edilen salaş modeller, vücut hatlarını gizlemesi ve şık gözükmenizi sağlayan göz alıcı kumaş özellikleri ile Moda Ala’da sergilenmeye devam ediyor. En çok tercih edilen salaş gömlek tesettür modasının göz bebeği konumunda bununla beraber önü kısa arkası uzun gömlek yine en çok tercih edilenler arasında yer almakta. Önden kısa gömlek arkadan bakıldığında ise uzun tunik gibi gözüken salaş gömlek tesettür modasını kaybetmiyor.

Günlük kombine uygun olan tesettür gömlek elbise gibi de değerlendirilebiliyor. Nasıl mı? Şöyle ki tesettür uzun gömlekler özellikle de düğmesiz gömlekler uygun kumaş ve doğru renk kontrastı seçildiğinde elbise şıklığı verebilmekte. Sade bir günlük giyim tercih etmek isterseniz salaş bluzlar sizin destekçiniz olacaktır. Düğmesi gömlekler tunik gömlek gibi değerlendirilebilir.

Tesettür gömlek etek ile değerlendirildiğinde yine şıklığınıza şıklık katacak bir hava yaratabilir. Bunun için tesettür gömlek kombinleri başlıklı yazıları takip edebilirsiniz.

 

www.modaala.com

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar