2021-2022 Moda ALA Sonbahar-Kış



MODA ALA SONBAHAR-KIŞ MODASI


Toprak ve doğanın tonlarıyla zamansız stil

2021-2022 Sonbahar Kış sezonunda nude ve toprak tonları artık yazlık stili aşıp, kış sezonunun da favori renkleri oldu. Sonbaharda yeşil ve haki gibi doğanın tonları ile oluşturulan kombinler, kışa doğru toprak ve kızıl bakır renklerle tamamlanıyor.

Doğal tonlarda renklerle monokrom kombinlenen stilinizi ise mint yeşili veya turkuaz gibi hafif dokulu renklerle soyutlayabilir veya mercan rengiyle daha belirgin hale getirebilirsiniz.

Bu Sezon Doğanın Tonları, Ekose ve Siyah – Beyaz Monokrom Kombinler Revaçta

Her yıl farklı renk tonları ve kesimler günlük ve özel gün kombinlerimizin ana temasını oluşturuyor. Modaya yön veren renk, desen ve kumaşlar ile günlük kombinlerden iş yaşamına, özel davetlerden akşam yemeklerine kadar kadınların tercihi belirleniyor.

2021-2022 Sonbahar Kış sezonunda geçmişten günümüze zamansız ekose desenler ise geri gelerek, sadece gömleklerde değil trenç, yelek, etek, bluz, panço ve daha pek çok modelde yer alıyor.

Her sezonda tercih edilen siyah monokrom stile eklenen beyaz monokrom stil kombinler ise 2021 kış sezonda tüm iddialı modelleriyle devam ediyor.

Dünden bugüne ekose

Ekose deseni farklı renklerde versiyonlarıyla hem spor hem şık kombinlerin ana temasıydı. Yeni sezonla birlikte ekose renkler daha klasik modellerde de kullanılarak gardroplara giriyor. Günlük spor şık kombinlerin yanı sıra bu yıl bolca gece ve özel gün elbiselerinde de ekose detayları görülüyor.

Özellikle oduncu gömleklerinin kırmızı – siyah, lacivert – kırmızı tonlarında elbise formunda da modellenmesiyle, kadınların giy çık kombinlerini oluşturuyor.

Etiketler: Moda ala sonbahar kış modası,tesettür kış modası,sezonluk tesettür elbise modelleri.




www.modaala.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar